20170709_183628

Lekker Zondag, toch nog eten bij KFC

Wat een dag wat een dag..

Even lekker weggeweest op zondag, een verjaardag bij familie. Maar voor we ariveerde op de plaats van bestemming, sta je nog even 2 uur in de file. Amsterdam A10 helemaal dicht, is dan schiet je Navigatie ook nog eens in de stress. Lekker dan. We kwamen dus minstens met een uur vertragen aan.

20170709_183628

Maar goed het mag de pret niet drukken want het weer was mooi, dus toch wel effe gezellig. Om een uur of half zes hadden we besloten terug te rijden naar huis maar onderweg zaten we te praten over, hamburgers etc en kip, ja moet je net mij hebben want dan gaat me maag lekker knorren.. Dat niet alleen want het was ook etenstijd en normaal eten wij altijd tussen vijf en half zes dus je junt wel nagaan dat de trek steeds meer werd. Op dat moment stelde mijn vrouw voor, Laten we effe wat gaan eten bij KFC in Lelystad, Ik zei nee ben er niet zo bekent mee want normaal halen we af en toe een digetje bij MCDonalds. Ach zij mijn vrouw laten we het proberen. Een maal aangekomen bij KFC Lelystad, bestelde we een hapje en dat was helemaal top!. Echt lekker en goeie kwaliteit.

Dit gaan we zeker vaker doen… We maken er geen gewoonte van maar het is wel eens lekker zo af en toe..

KFC Helemaal top!..


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

4 gedachten over “Lekker Zondag, toch nog eten bij KFC”

    • Zeker wel #Morkreba maar ik wist niet dat het eten bij KFC zo goed was. Normaal ben ik niet zo van het eten bij deze JunkFood plekjes maar dit is echt wel best goed om af en toe eens te doen. hahah

Plaats een reactie

Meer items lezen

Een website laten maken precies zoals je wilt?

Tegenwoordig als startende of ondernemer kun je eenvoudig niet achterblijven bij de concurrent. Ook jij wil op een professionele mannier naar de zakenwereld uitstralen maar

Lelystad Centrum. Feest Halloween

In Lelystad winkelcentrum Gordiaan was het weer een leuk feest. Niet alleen de kermis was aanwezig maar ook viel het Halloween weekend op het juiste

Iblogs kan meer.

Tips en Tricks delen met lezers. Iblogs is een site waar je al lekker kon bloggen. Maar nu is er ook een area ingericht voor

Boodschappen doen bij Aldi Lelystad

Ja boodschappen, doen we allemaal. Meestal doen de meeste mensen de boodschappen op vrijdag of op de zaterdag. Als je op zaterdag de boodschappen zou