Untitled design (5)

GTMetrics en Pingdom, Iblogs Snelheid

Snelheid, Iblogs is afgelopen weekend gelanceerd en sinds de lancering is continu de status gemonitord ivm een fijne gebruikers ervaringen te kunnen bieden. We hebben gebruik gemaakt van diversen online tools en technieken waaronder GTmetrix.com en Pingdom Website Speed Test en we mogen daar gemiddeld met een   redelijke hoge score vermelden dat de snelheid optimaal is.

Status van GTMetrics

Schermafbeelding 2017-07-17 om 11.26.32.png

Status van Pindom

Schermafbeelding 2017-07-17 om 16.49.50.png

Het mag dus duidelijk zijn de er alles aan word gedaan om de blogs van gebruikers via iblogs snel te serveren naar de lezers toe voor een fijne browse ervaring.

Het wil wel eens voorkomen dat als je de site bekijkt via de webbrowser dat ineens uit het niets de pagina lading lager duurt dan wat je normaal gewent zou zijn, ook daar is nu aan gedacht, een woord “CDN” wat betekent CDN?

Een CDN of Content Delivery Network is een vorm van hosting waarop meerdere servers met elkaar in verbinding staan. De website van de dichtstbijzijnde server wordt geladen, gedupliceerd en op alle andere servers geplaatst.

Als bijvoorbeeld een gebruiker uit America een website opvraagt via de CDN, wordt deze geladen vanuit Amerika. Als een andere gebruiker uit Nederland dezelfde website wil benaderen, wordt deze van de server in Nederland geleverd.

Het voordeel van een CDN is dus dat de website snel bij de gebruiker geladen wordt. Een CDN wordt aanbevolen om de snelheid van een website te verbeteren en dit zal de uiteindelijke gebruikerservaring met grote stappen verhogen.

Dus, lekker snel bloggen..

 


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Meer items lezen

Een website laten maken precies zoals je wilt?

Tegenwoordig als startende of ondernemer kun je eenvoudig niet achterblijven bij de concurrent. Ook jij wil op een professionele mannier naar de zakenwereld uitstralen maar

Lelystad Centrum. Feest Halloween

In Lelystad winkelcentrum Gordiaan was het weer een leuk feest. Niet alleen de kermis was aanwezig maar ook viel het Halloween weekend op het juiste

Iblogs kan meer.

Tips en Tricks delen met lezers. Iblogs is een site waar je al lekker kon bloggen. Maar nu is er ook een area ingericht voor

Boodschappen doen bij Aldi Lelystad

Ja boodschappen, doen we allemaal. Meestal doen de meeste mensen de boodschappen op vrijdag of op de zaterdag. Als je op zaterdag de boodschappen zou