20171217_175234.jpg

Steaky Osama Pizza Meester Amsterdam tegenvaller.

Eten bij dit restaurant?. Na een even bij familie op bezoek te zijn geweest en de klok tikte al tegen zessen aan besloten we even een hapje te gaan eten in amsterdam. Steaky Osama Pizza Meester genaamd. Deze bevind zich op het adres Postjeskade nr. 4 te amsterdam. Eenmaal aangekomen besloten we even via de menukaart iets uit te zoeken en bestelde vervolgens. Ik bestelde een Pitta broodje shoarma en mijn vrouw een Pizza Margarita. Het begon al dat de tafel zelf moest worden schoongemaakt omdat deze vol lag met etensresten van de vorige gasten. Op zich nog niet zo spannend maar goed.

Het eten werd gebracht.

De shoarma die ik besteld had zag er heel anders uit dan de geadverteerde versie op het menu, en de smaak was ronduit slecht. Het vlees dreef in het vet en het broodje was doorweekt. De sausen op tafel, stonden daar al naar schatting enige dagen en de doppen van de knijpflessen waren allemaal een bacterie kweekerij. (Niet aan te raden dus)

De pizza Margarita zag er op zich redelijk verzorgt uit. De smaak was redelijk maar de bodem leek we een plak slappe deeg terwijl de korst wel knapperig was.

Het oordeel wat zal het zijn?

Het restaurant was rommelig. Geen interactie met de gasten dan alleen als men besteld. Keuken zag er redelijk verzorgt uit terwijl er koks stonden te die vrij jong waren. Glazen om te drinken als men een blikje drinken besteld zijn er niet. Ongelofelijk maar echt, geen glas te vinden.

Oordeel ☆ ster


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Plaats een reactie

Meer items lezen

Een website laten maken precies zoals je wilt?

Tegenwoordig als startende of ondernemer kun je eenvoudig niet achterblijven bij de concurrent. Ook jij wil op een professionele mannier naar de zakenwereld uitstralen maar

Lelystad Centrum. Feest Halloween

In Lelystad winkelcentrum Gordiaan was het weer een leuk feest. Niet alleen de kermis was aanwezig maar ook viel het Halloween weekend op het juiste

Iblogs kan meer.

Tips en Tricks delen met lezers. Iblogs is een site waar je al lekker kon bloggen. Maar nu is er ook een area ingericht voor

Boodschappen doen bij Aldi Lelystad

Ja boodschappen, doen we allemaal. Meestal doen de meeste mensen de boodschappen op vrijdag of op de zaterdag. Als je op zaterdag de boodschappen zou