20180113_144309.jpg

Eten bij John Lelystad

Vandaag zijn we eens lekker gaan eten in het Restaurant Eten bij John. Het restaurant ligt midden in het centrum van Lelystad genaamd “Winkelcentrum Gordiaan”. Op het eerste gezicht ziet het er netjes en gezellig uit, de bediening ontvangt je en vraagt direct of zei je mogen bediening, wilt u alvast iets drinken? Zijn de eerste woorden bij binnenkomst. Opzig niet verkeerd want dat is wat de klant graag ziet. Niet hoeven wachten tot je een keer bedient word.

Het ziet er van binnen netjes uit en zoals eerder te lezen in de vorige blogs over eetgelegenheden zijn we best kritische. De bediening is netjes, snel en de dames die benutten elk moment, zelfs als ze even niets te serveren hebben gaan ze de tafeltjes even opruimen en schoonmaken voor de volgende klanten. Daar word ik erg vrolijk van want als ik ergens een hekel aan heb is het aan een tafel te gaan zitten in een restaurant waar de eet resten van de vorige klanten te vinden zijn.

We gaan maar eens bestellen.

Ik bestelde een broodje kip saté en mijn vrouw een broodje warm vlees met saté saus. Nog even wat drinken erbij en het eten werd binnen de gestelde tijd van nauwelijks 12 minuten geserveerd.

Het zag er heerlijk en verzorgd uit, het broodje kip saté zie foto hieronder

Een heerlijk broodje bereid met saus.

en het broodje warm vlees zagen eruit om van de smullen.

Heerlijk vers en vol met smaak.

Nog even een opsomming

  • De bediening mag iets meer proberen te lachen. Ook dat mag gerust en dat zullen de klanten nog meer waarderen.
  • Een beetje meer interactie van het personeel naar de klant. hoeft niet maar mag wel ook dat zal worden gewaardeerd. Denk aan “Smaakt het dames, heer?”
  • De bedingen zou de kant moeten kunnen adviseren over de aan te raden gerechten men als klant vraagt, wat is de specialiteit van vandaag.

Het uiteindelijke oordeel is dat wij het restaurant “Eten bij John” kunnen aanbevelen om eens lekker te gaan zitten. Eten. Het smaakt allemaal heerlijk en er word tijd genomen voor de bereiding met als resultaat een heerlijk hapje eten.

Wij geven dan ook : ★★★★★


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Plaats een reactie

Meer items lezen

Een website laten maken precies zoals je wilt?

Tegenwoordig als startende of ondernemer kun je eenvoudig niet achterblijven bij de concurrent. Ook jij wil op een professionele mannier naar de zakenwereld uitstralen maar

Lelystad Centrum. Feest Halloween

In Lelystad winkelcentrum Gordiaan was het weer een leuk feest. Niet alleen de kermis was aanwezig maar ook viel het Halloween weekend op het juiste

Iblogs kan meer.

Tips en Tricks delen met lezers. Iblogs is een site waar je al lekker kon bloggen. Maar nu is er ook een area ingericht voor

Boodschappen doen bij Aldi Lelystad

Ja boodschappen, doen we allemaal. Meestal doen de meeste mensen de boodschappen op vrijdag of op de zaterdag. Als je op zaterdag de boodschappen zou