20180124_131316.jpg

Lunchroom Harrels Lelystad

Even lekker een bak koffie pakken is altijd een goed idee tijdens het winkelen. Een lekker bakje capuchino gaat er voor een hoop mensen altijd wel in. Zo hebben we dit maal gekozen om eens een wat te gaan drinken bij Lunchroom Harrels en het Lelycentrum te lelystad. Harrels bevindt zich midden in het centrum en ziet er van buiten niet echt uitnodigend uit!

Lunchroom Harrels

Zoals gezegd gaan we lekker genieten van een bakje capuchino. De bediening was zeer vriendelijk en kwam direct vragen of wij wat wilde bestellen. Na een paar minuten konden gaan. Genieten van de capuchino..

En hoe smaakt het?

Lunchroom Harrels Lelystad

Ongelofelijk slecht. Ik heb de capuchino laten staan. De capuchino smaakte niet. Het leek wel als of deze al uren stond te koken op een stoof.

Ik ben zelf een vervent capuchino drinker en weet zeker dat deze niet overal super lekker smaakt maar zo een slechte capuchino heb ik nog nooit geproefd.

Jammer want de lunchroom ziet er opzich best gezellig uit binnen. Zoals gezegd aan de buitenkant totaal niet maar daar mogen we lunchroom Harrels niet op afrekenen.

Daarom voor de lunchroom Harrels uit Lelystad, laat dit een kleine tip wezen voor verbetering. Probeer de producten eens zelf uit, doe smaakproeven om op de hoogte te blijven van de kwaliteiten.

Beoordelingen : ★★


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Plaats een reactie

Meer items lezen

Een website laten maken precies zoals je wilt?

Tegenwoordig als startende of ondernemer kun je eenvoudig niet achterblijven bij de concurrent. Ook jij wil op een professionele mannier naar de zakenwereld uitstralen maar

Lelystad Centrum. Feest Halloween

In Lelystad winkelcentrum Gordiaan was het weer een leuk feest. Niet alleen de kermis was aanwezig maar ook viel het Halloween weekend op het juiste

Iblogs kan meer.

Tips en Tricks delen met lezers. Iblogs is een site waar je al lekker kon bloggen. Maar nu is er ook een area ingericht voor

Boodschappen doen bij Aldi Lelystad

Ja boodschappen, doen we allemaal. Meestal doen de meeste mensen de boodschappen op vrijdag of op de zaterdag. Als je op zaterdag de boodschappen zou