20180209_182049.jpg

Cafetaria Appie Happie Lelystad

Cafetaria Appie Happie, bekent van vroeger toen de onderneming begon in een oude SRV wagen, deze reed door de wijken van Lelystad Flevoland met overheerlijke versnaperingen die nagenoeg aan de deur konden worden besteld. (nostalgie)

Tegenwoordig kennen we de onderneming Appie Happie vanuit een Cafetaria gelegen aan de tjalk 15-30 en is tevens ook te bestempelen als Cafetaria / Restaurant. Veel Lelystedelingen kwamen daar vroeger om een heerlijke vette snack te halen en de kwaliteit was prima maar over de frisse look, daar zijn de meningen toch aardig over verdeeld.

Restaurant Appie Happie.
Een kijkje binnen in het restaurant

Bij binnenkomst is sta je nagenoeg al aan het buffet. Mensen staan te wachten op hun bestelling en of jij kunt gaan bestellen. Het personeel staat er een beetje achter of als zij al vierentwintig uur achtereen hebben gewerkt en of ze elk moment op instorten staan van de stress.

Na de bestelling gedaan te hebben was deze als snel gereed. Ter bevestiging werd nog wel even de bestelling nagekeken of deze klopte en dat is wat men noemt wel een pluspunt. Bij thuiskomst zagen de bestelde waren er keurig uit. Om maar een voorbeeld te noemen, bij een Patatje met mayonaise, was de mayonaise appart verpakt, ook weer een pluspunt.

Mijn beoordeling.

Voor een juiste beoordeling is een momentopname erg belangrijk. Ik bijvoorbeeld kwam voor een grote bestelling. De sfeer was naar mijn mening ver zoek. Ik persoonlijk zou daar best een frietje halen maar niet uitgebreid gaan zitten eten in het restaurant gedeelte. Zonde want ik denk dat er meer te halen is met een frissere look, een juiste training van het personeel op gebied van klantvriendelijkheid. Ondanks dat je moe bent dien je dat niet te laten blijken aan de klant. The Show must go on.

Ik geef dan ook Appie Happie de onderstaande beoordelingen:

Het eten bestelling en sfeer : ★★★


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1 gedachte over “Cafetaria Appie Happie Lelystad”

Plaats een reactie

Meer items lezen

Een website laten maken precies zoals je wilt?

Tegenwoordig als startende of ondernemer kun je eenvoudig niet achterblijven bij de concurrent. Ook jij wil op een professionele mannier naar de zakenwereld uitstralen maar

Lelystad Centrum. Feest Halloween

In Lelystad winkelcentrum Gordiaan was het weer een leuk feest. Niet alleen de kermis was aanwezig maar ook viel het Halloween weekend op het juiste

Iblogs kan meer.

Tips en Tricks delen met lezers. Iblogs is een site waar je al lekker kon bloggen. Maar nu is er ook een area ingericht voor

Boodschappen doen bij Aldi Lelystad

Ja boodschappen, doen we allemaal. Meestal doen de meeste mensen de boodschappen op vrijdag of op de zaterdag. Als je op zaterdag de boodschappen zou