20180228_130043.jpg

Superland Lelystad Slechte service.

In Lelystad is er een winkel in het Lelycentrum genaamd Superland. Hier kun je van alles voor een leuk prijsje kopen, zo op het eerste gezicht als je daar binnenkomt ziet het er uitnodigend uit maar de schijn bedriegt. De mensen die daar werken praten slecht Nederlands. Is niet het grootste probleem maar wel als er een conflict ontstaat als er een artikel wordt terug gebracht en zo namen we de proef op de som.

Een korte tijd geleden hebben we een aansteker gekocht in de vorm van een goud staafje een tweetal zonnebrillen. De aansteker was al na een week kapot en de een zonnebril verloor spontaan de schroefjes. Hier kwamen we achter nadat de glazen uit het montuur waren gevallen.

Ja ik hoor al de gedachte.

Goedkoop is duurkoop

Vol goede bedoelingen brachten we de spullen die spontaan kapot waren gegaan retour. De vrouw achter de balie was op z’n minst klantvriendelijk te noemen. Mijn ervaring is eenmaal de winkel uit, kennen ze niet meer. De eerste indruk die de vrouw maakte was eronder uit zien te komen zoals ” Ja maar is goedkoop en gaat snel kapot” en mijn antwoord was gelijk, ja maar deze spullen zijn kortgeleden bij u in de winkel aangekocht. De vrouw antwoorden hierop “Ja maar na een week, geen garantie” pffrrrr. Hoogst klantonvriendelijk.

Het advies is dan ook?

koop niets bij de winkels van Superland, betaal liever iets duurder bij een andere bekende winkel en dan heb je wel de juiste garantie. Het is dan ook echt ongelooflijk dat deze mensen zich ondernemer noemen zeker als de klantvriendelijkheid echt beneden peil is.

Slecht, slecht, slecht……


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1 gedachte over “Superland Lelystad Slechte service.”

  1. Wat een onzin dat kan gebeuren en je zou toch van tevoren kunnen weten dat,dat wat ze verkopen van mindere kwaliteit is ik heb nooit problemen en kom vaak in die winkel

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Meer items lezen

Een website laten maken precies zoals je wilt?

Tegenwoordig als startende of ondernemer kun je eenvoudig niet achterblijven bij de concurrent. Ook jij wil op een professionele mannier naar de zakenwereld uitstralen maar

Lelystad Centrum. Feest Halloween

In Lelystad winkelcentrum Gordiaan was het weer een leuk feest. Niet alleen de kermis was aanwezig maar ook viel het Halloween weekend op het juiste

Iblogs kan meer.

Tips en Tricks delen met lezers. Iblogs is een site waar je al lekker kon bloggen. Maar nu is er ook een area ingericht voor

Boodschappen doen bij Aldi Lelystad

Ja boodschappen, doen we allemaal. Meestal doen de meeste mensen de boodschappen op vrijdag of op de zaterdag. Als je op zaterdag de boodschappen zou