pexels-photo-810775-2

Tijd om me voor te stellen

Tja daar zit je dan achter een leeg tekstveld. Wat moet je nu over jezelf schrijven? Laat ik eens beginnen met mijn naam, ik heet Rudy. Zo dat is het begin nu de rest.

Goed ik ben op 13 juli 1966 geboren en ik zie zojuist dat het nummer paperback writer van de Beatles op dat moment op nummer 1 in de top 40 stond. Mijn moeder was Nederlandse en mijn biologische vader was Hongaars. Hij is in 1956 gevlucht uit Hongarije.

Mijn jeugd is vrij heftig verlopen en ik vind het niet nodig om dat allemaal op te gaan schrijven. Ik ben een persoon die liever naar de toekomst kijkt en het verleden alleen gebruikt om van te leren. Wat wel van belang is dat ik een groot deel van mijn jeugd in internaten heb doorgebracht. Deze jaren hebben mij voor een groot deel gevormd in de persoon die ik nu ben.

Op mijn achttiende verjaardag heb ik definitief het ouderlijk huis verlaten en na een aantal baantjes kwam ik in de gezondheidszorg terecht. Ik solliciteerde als leerling verpleegkundige B en tot mijn eigen verbazing werd ik aangenomen. Helaas helaas lukte mij het niet om deze opleiding succesvol af te ronden en het gevolg was dat ik na deze opleiding nog zo’n 17 jaar als verpleeghulp in diverse instellingen heb gewerkt. Uiteindelijk ben gedesillusioneerd, omdat ik nergens nog een kans kreeg om een opleiding te volgen, met lichamelijke en psychische klachten gestopt met dit werk.

De jaren die hierna volgde heb ik voornamelijk gevochten tegen een ernstige depressie en een post traumatische stress stoornis regelmatig wilde ik een einde aan mijn leven maken. Na veel therapieën gevolgd te hebben en medicatie te hebben geslikt was ik bang dat ik nooit meer van die depressie af zou komen. Tot het moment dat ik in aanraking kwam met de vier inzichten, deze vier simpele leefregeltjes hebben mijn leven drastisch veranderd.

Op het moment dat ik met de vier inzichten in aanraking kwam volgde ik EMDR therapie. Deze therapie is kort gezegd, bedoeld om beter met je trauma’s om te leren gaan. Door mijzelf aan de inzichten te houden (wat overigens niet makkelijk is) sloeg de therapie veel beter aan en kan ik nu veel beter met de trauma’s die ik in mijn leven heb opgelopen om gaan. Natuurlijk soms heb ik nog wel eens depressieve periodes maar ik kan mezelf hier nu een stuk makkelijker doorheen slaan.

In 2014 ben ik getrouwd met Mireille de vrouw waar ik heel veel van hou en met wie ik al 25 jaar mijn leven deel. We hebben een fantastische relatie en zij accepteert mij gewoon zoals ik ben en dat is een verademing.

Momenteel ben ik voor een deel afgekeurd en heb ik een WIA uitkering en hiernaast probeer ik ook als ondernemer een boterham te verdienen. Ik ben voor mezelf begonnen met websites bouwen. Ik had een beetje kennis van html en css en veel kennis van WordPress. Ik heb een paar klanten gehad maar ik vond dat mijn kennis te beperkt was en heb begin 2017 besloten om mezelf bij te scholen. Voornamelijk in het programmeren met PHP, maar ook html, css, Javascript en Python. Het leerproces is voor mij zeer motiverend en elke keer als ik iets heb gemaakt of een probleem heb opgelost dan geeft me dat een enorme kik.

Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen die net als ik een passie voor het programmeren hebben, maar mijn interesse ligt niet alleen daar. Ik ben ook zeer geïnteresseerd in spiritualiteit en wetenschap. Met name de wetenschap die betrekking heeft op het grootste, het universum en het kleinste, de kwantum mechanica. En om niet te vergeten, humor voor mij is de uitspraak een dag niet gelachen is een dag niet geleefd echt van toepassing.

Een paar linkjes voor meer informatie:

Wil je meer weten over de vier inzichten volg dan even dit linkje naar één van mijn websites: Link>>

Meer informatie over EMDR kun je vinden als je de volgende link bezoekt: Link>>


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1 gedachte over “Tijd om me voor te stellen”

Plaats een reactie

Meer items lezen

Een website laten maken precies zoals je wilt?

Tegenwoordig als startende of ondernemer kun je eenvoudig niet achterblijven bij de concurrent. Ook jij wil op een professionele mannier naar de zakenwereld uitstralen maar

Lelystad Centrum. Feest Halloween

In Lelystad winkelcentrum Gordiaan was het weer een leuk feest. Niet alleen de kermis was aanwezig maar ook viel het Halloween weekend op het juiste

Iblogs kan meer.

Tips en Tricks delen met lezers. Iblogs is een site waar je al lekker kon bloggen. Maar nu is er ook een area ingericht voor

Boodschappen doen bij Aldi Lelystad

Ja boodschappen, doen we allemaal. Meestal doen de meeste mensen de boodschappen op vrijdag of op de zaterdag. Als je op zaterdag de boodschappen zou