img_0076

Ervaringen met Rookwinkels online.

Vele ex-rokers doen het. Dampen ook wel “elektrisch roken” genoemd want er zijn heden ten dagen via het internet verschillende Webshops te vinden waar men online kan bestellen. Het kan van “Vloeistof in vele smaken en soorten”. Of je nu met Nicotine of zonder wenst het is er. We zijn na onderzoek van een aantal Damp Online webshops tot de conclusie gekomen dat het niet allemaal zo makkelijk en vertrouwelijk gaat als men beweert.

Rookwinkel.nl

(Voorbeeid Website) – www.rookwinkel.nl

De Website ziet er goed en netjes uit, goed overzichtelijk maar de klant vriendelijkheid en klant vertrouwen is ver te zoeken. Zo hebben wij een onderzoeker een aantal flesjes vloeistof laten bestellen bij www.rookwinkel.nl via Paypal. Alles ging prima, bestelling werd keurig aangenomen en vervolgens ook betaald via Paypal. Nu heeft Paypal de mogelijkheid een bankrekening te koppelen voor snelle betalingen waarna Paypal het bedrag later afboekt van de gekoppelde bankrekening. Hiermee worden de bedragen later verrekent met de verkoper en wat meest gewoon is dat de consument snel de bestelling in huis heeft. Zo hoeft een consument dan niet te wachten tot er verrekent is want dat gebeurd achter de schermen.

Jammer dus mooi niet. Rookwinkel.nl vertrouwd haar klanten kennelijk niet.

Enkele minuten later ontvangen we keurig de bevestiging van de bestelling. Weer enkele minuten later een bericht met als tekst.

Wij hebben op 24 juli een bestelling van u ontvangen. U heeft de bestelling betaald via PayPal.

Uw betaling wordt momenteel door PayPal gecontroleerd. De reden hiervoor is bij ons niet bekend. Zodra de betaling door PayPal is goedgekeurd, wordt uw bestelling verstuurd. We verwachten dat dit rond 31 Juli zal zijn.

Indien u vragen heeft over uw betaling, dan raden wij u aan om contact op te nemen met PayPal.

Sorry?? meneer rookwinkel? Dat terwijl u een Paypal betaling aanbied met snelle levering ? Duurt de berekening van de betaling dan via Paypal naar jullie toe meer dan zeven dagen? Waarom dient de gekoppelde bankrekening van Paypal dan.

Oordeel. Bestel nooit via Paypal bij rookwinkel.nl want volgens een medewerkster is hun betaling en factuursysteem daar niet op gebouwd om vooruit bestellingen te verzenden…

Zwoofs.nl

(Voorbeeld van de Website) www.zwoofs.nl

Bij zwoofs.nl hebben we weinig aan te merken dan alleen dat deze webshop de zaakjes heel goed op orde hebben. Ook de mensen die zijn daar erg klantvriendelijk. Niets is te veel en overal is een oplossing voor en sterker nog, betalingen via Paypal worden gewoon verwerkt zelfs met een gekoppelde bankrekening, dus met andere woorden zwoofs.nl wacht niet op verrekenen met Paypal op een latere datum maar stuurt de bestelling direct gewoon af. Je kunt zelfs kiezen of je een visite kaartje wens meegestuurd te krijgen.

Wat een service en vertrouwen in de klant. Daar kunnen bepaalde webshops toch echt iets van leren.

Zwoofs.nl weer dus kennelijk wel wat vertrouwen in haat klanten inhoud.

Oordeel. Zwoofs.nl daar kunt je met een gerust hart dus wel bestellen en betalen via Paypal. Met word daar niet voorruit beoordeeld als wanbetaler. Nogmaals omdat wij uiterst tevreden zijn over de service.

www.zwoofs.nl


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1 gedachte over “Ervaringen met Rookwinkels online.”

  1. Ja dat klopt inderdaad, dit heb ik ook meegemaakt bij rookwinkel.nl ja.. Zeer vervelend.. Waar dient de Bank geverifieerde rekening dan voor als ze Paypal aanbieden. Ik ben ook naar Zwoofs gegaan… Ook in Lelystad zelf heb je nu een hele goeie zitten. Deze zit in het Lelycenter. Echt een Super kwaliteit qua kennis, uiterst Klantvriendelijk..

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Meer items lezen

Een website laten maken precies zoals je wilt?

Tegenwoordig als startende of ondernemer kun je eenvoudig niet achterblijven bij de concurrent. Ook jij wil op een professionele mannier naar de zakenwereld uitstralen maar

Lelystad Centrum. Feest Halloween

In Lelystad winkelcentrum Gordiaan was het weer een leuk feest. Niet alleen de kermis was aanwezig maar ook viel het Halloween weekend op het juiste

Iblogs kan meer.

Tips en Tricks delen met lezers. Iblogs is een site waar je al lekker kon bloggen. Maar nu is er ook een area ingericht voor

Boodschappen doen bij Aldi Lelystad

Ja boodschappen, doen we allemaal. Meestal doen de meeste mensen de boodschappen op vrijdag of op de zaterdag. Als je op zaterdag de boodschappen zou